ATATÜRK İLKOKULU YENİ ANA SINIFI HİZMETE AÇILDI

Atatürk İlkokulu bünyesinde devam ettirilen anasınıflarına, iş insanı Ahmet YAŞAR' ın yakın geçmişte ebediyete irtihal eden kızı Sude YAŞAR adına ailesi tarafından restore ettirilip tefrişatı yapılarak hizmete açıldı.

Kaymakam Musa SARI, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Halil Yaşar GÜZEL, Emniyet Müdürü Salih ŞEN, Milli Eğitim Müdürü Fikret YILMAZ ve idareciler, öğretmenler ve bazı veliler ile Sude’nin ailesinin de katılımı ile restore edilip düzenlen sınıf hizmete açıldı.

Açılışta duygulu anlar yaşanırken, Kaymakam SARI yaptığı konuşmada erken yaşta vefat eden Sude kızımızın isminin bu sınıfta yaşayacağını, kendisinin de tanışma fırsatını bulduğu Sude’nin hayat dolu, dünya tatlısı bir insan olduğunu ifade ederek Sude’ye Allah’tan rahmet dilediğini, ailesi ve sevenlerine sabır dilediğini, ailesine de bu sınıfa katkılarından dolayı teşekkür ettiğini ifade etti.

19.02.2024 45

19-02-202419-02-2024